Multi-tech is in 1999 gestart en is gevestigd in industrieterrein Verbreepark te Benthuizen wat onder de rook van Zoetermeer ligt in het groene hart van Zuid-Holland.Gebouw Multi-tech
Multi-tech staat onder leiding van Jan Buijs.

Het is mogelijk om Multi-tech zowel het ontwerp als wel de uitvoering te laten uitvoeren. In overleg wordt samen gekeken naar de mogelijke oplossingen voor de problemen. De werkzaamheden kunnen variëren van herstellen of tot het nieuw maken van diverse constructies.
Multi-tech is gespecialiseerd als tiglasser van aluminium, maar het lassen van andere materialen zoals staal, rvs enz is ook mogelijk.
Tevens kunnen diverse montage werkzaamheden worden verricht aan auto's en productiemachines.
Druk op de button producten om naar voorbeelden te kijken of gebruik het onderstaande menu.

Multi-tech is gespecialiseerd en KNAF gecertificeerd in het ontwerpen en produceren en aanpassen van rolkooi constructies voor moderne raceauto's in de motorsport en youngtimers.
Ook is er ervaring met het ontwikkelen en produceren van frames van karts.

Foto´s van diverse projecten en producten kunnen worden bekeken in de Fotogalerij.

De werkzaamheden kunnen in de eigen werkplaats worden uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om dit op een andere locatie uit te voeren.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u bij contactgegevens of links onder het menu vinden hoe u contact kan maken met Multi-tech.